România va disputa trei partide în luna martie, toate contând pentru preliminariile Cupei Mondiale 2022.
Debutul tricolorilor – care ar fi trebuit să joace primul meci din preliminarii pe arena ”Ilie Oană”, din Ploiești, în preliminariile CM 2022- va avea loc, până la urmă, în București, modificarea fiind acceptată de federația de la Skopje și organizatorii competiției!
În contextul prelungirii efectelor pandemiei care nu permit accesul suporterilor pe stadioane și la inițiativa staff-ului tehnic al echipei naționale, FRF a solicitat Federației din Macedonia de Nord acceptul pentru modificarea locului de disputare al partidei programate în 25 martie 2021.
Astfel, deși inițial gazdă trebuia să fie Stadionul “Ilie Oană” din Ploiești, în urma confirmărilor venite inclusiv de la organizatorii competiției, meciul se va juca pe Arena Națională din București, cu începere de 21:45, live pe PRO TV și Radio România Actualități.
Programul meciurilor de la finalul lui martie pentru elevii lui Mirel Rădoi este următorul:
• 25 martie: România – Macedonia de Nord, ora 21:45 – Arena Națională (București)
• 28 martie: România – Germania, ora 21:45 – Arena Națională (București)
• 31 martie: Armenia – România, ora 19:00 – Stadion Republican Vazgen Sargsyan (Erevan)
Din grupa României mai fac parte și selecționatele din Islanda și Liechtenstein, prima clasată la finalul preliminariilor urmând să meargă la ”Mondialul” din Qatar, iar ocupanta poziției secunde va avea de susținut baraj pentru calificare la turneul de anul viitor, programat, în premieră, la finalul anului (în noiembrie și decembrie 2022)!