V. S.

Bogdan Toader, deputat PSD de Prahova, va face parte din delegația României în cadrul Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa. Deputatul social-democrat prahovean a fost ales, prin vot, în cadrul plenului reunit al Parlamentului României (Camera Deputaților și Senat), în care s-au desemnat membrii titulari și membrii supleanți ai Delegației Parlamentului României la viitoarele întruniri ale Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (O.S.C.E.).
“În calitate de deputat PSD al județului Prahova, am fost ales membru supleant al Delegației Parlamentului României, delegație care va reprezenta țara noastră la viitoarele întruniri ale Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa.
O.S.C.E. este un for pentru dialogul politic la nivel înalt și vizează aspecte ce țin de securitatea regională și prevenirea conflictelor, vizând, în esenţă, creșterea încrederii între state, prin cooperare și diplomație. Împreună cu ceilalți reprezentați români, voi reprezenta cu cinste și profesionalism România, în cadrul O.S.C.E.”, a precizat deputatul PSD de Prahova Bogdan Toader, într-o postare pe pagina sa oficială de Facebook.