Secţia de box a CSM Ploieşti „atacă”, în această săptămână, cea dintâi competiţie oficială din 2021, sportivii pregătiţi de Titi Tudor şi Adrian Pîrlogea vizând primele medalii ale anului cu prilejul participării la Cupa României la tineret (U23), competiţie care a debutat ieri, la Brăila.
Cei doi tehnicieni au înscris în competiţie patru sportivi: cei doi favoriţi – campionul naţional de tineret Marian Ghinoiu (52 kg) şi campionul naţional de juniori Iulian Dumitrescu (75 kg) -, dar şi pe Georgian Călin şi Leonard Badea (ambii la categoria 64 kg).
„Este prima competiţie oficială din acest an şi bineînţeles că ne dorim medalii, chiar dacă pregătirea nu a fost cea dorită, lipsindu-ne meciurile de verificare, din motivele ştiute. Băieţii s-au antrenat bine, au făcut sparring-uri în familie, cum se spune, şi le e dor de competiţii, aşa că sperăm să confirme aşteptările şi să venim de la Brăila cu medalii”, ne-a declarat coordonatorul secţiei, Titi Tudor.
Competiţia reprezintă şi criteriu de verificare pentru cei doi componenţi ai lotului national de tineret, Marian Ghinoiu şi Iulian Dumitrescu, în perspectiva unui posibil turneu al “tricolorilor” care ar urma să aibă loc în a doua parte a lunii februarie, în Croaţia.