F.T.

„Profesia de OM este mai presus de orice grad, funcție ori poziție socială. Să ajuți pe cel care are nevoie urgentă de sânge sau plasmă a devenit pentru noi, jandarmii, un mod de a ne face datoria față de țară si mai ales față de cetățenii ei.
Astăzi, comandantul unității a donat plasmă. A învins virusul SarsCov 2 și acum ajută o altă persoană să supraviețuiască.
Donează și tu! Oferă viață!”…
Aceasta este postarea pe Facebook a Magdalenei Burloiu, purtător de cuvânt al Centrului de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Montan Sinaia, iar cel care a fost mai presus de funcţie şi grad este comandantul instituţiei, colonel Ionel Bodea.
Reamintim că, la mijlocul lunii decembrie a anului trecut, alţi doi angajaţi ai aceluiaşi centru de jandarmi au donat plasmă, directorul Centrului de Transfuzie Sanguină Ploieşti, Georgeta Hanganu, postând, tot pe reţeaua de socializare, următoarele cuvinte: ” Mulţumim jandarmilor montani care au coborât de pe Furnica şi au venit să doneze plasmă. Sunt oameni obişnuiţi ai casei.(…) Le mulţumim nu doar pentru plasmă, ci şi pentru bucuria reîntâlnirii”.
Cum scriam şi atunci, repetăm şi acum: Alte cuvinte sunt inutile.