Deşi, în contextul pandemiei de coronavirus, la nivelul fotbalului amator nu am avut parte de meciuri, competiţii, totuşi, nu a fost “linişte” în fotbalul judeţean prahovean.
Astfel, Asociaţia Judeţeană de Fotbal Prahova a anunţat că un club, membru afiliat al forului de pe strada Pielari, a intentat o serie de procese aflate pe rolul instanţelor civile de judecată din Judeţul Prahova, având ca obiect, printre altele, “suspendarea activităţii AJF Prahova”.
Conform site-ului oficial al AJF Prahova, “până în prezent, primul litigiu s-a soluţionat cu respingerea acţiunii, atât în faza de fond, cât şi în faza de apel, şi obţinerea, în instanţă, de către AJF a recuperării cheltuielilor de judecată (în total 3250 lei)”.
Ulterior, AJF Prahova a solicitat şi punerea în executare silită, în vederea recuperării cheltuielilor de judecată. La momentul recuperarii debitelor, dacă se va reuşi acest lucru, AJF Prahova va hotărî cu privire la destinaţia expresă a sumelor de bani, care se vor folosi cu preponderenţă pentru echipele de copii şi juniori din judeţul nostru.
În funcţie de evoluţia lor, toate litigiile civile vor face obiectul discuţiilor în proxima sedinţă a Biroului Executiv al AJF Prahova şi Adunarea Generală a AJF Prahova.