Membru al ACS Petrolul 52 și reprezentant în Consiliul Director al clubului, ca reprezentant al fostelor glorii ale echipei galben-albastre, Constantin Ștefan și-a anunțat, oficial, demisia din acest for, după ultima sa ședință!
Mai mult, un coleg al acestuia, Ion Haralambie, a anunțat că și-a depus și el demisia, astfel că reprezentarea celor care au îmbrăcat tricoul Petrolului în conducerea actuală a echipei de eșalon secund se subțiază serios.
”Executivul” echipei va trebui să găsească alte soluții, desigur cât mai reprezentative cu putință, pentru a menține viu… ”spiritul” Petrolului, lucru care nu va fi chiar simplu.
Vor urma, foarte probabil, ”modificări acte constitutive persoane juridice” la Tribunalul Ploiești (ultimul demers de acest gen a fost finalizat chiar în septembrie 2020), pentru a ”rezolva” în acte cele două demisii, precum și ”integrarea în proiect” a unor noi reprezentanți, numele celor aleși pentru a înlocui demisionarii fiind, deja, ”șoptite” pe la colțuri. Le vom afla, desigur, oficial, în curând!