Petrolul va susține două partide de verficare în stagiul de la Brașov, primul fiind astăzi, la Ghimbav – cu Sepsi Sf. Gheorghe. Inițial, meciul trebuia să se joace pe terenul prim-divizionarei antrenate de fostul tehnician al Petrolului – Leo Grozavu, dar, din cauza ploilor căzute din belșug în ultimele zile în toată zona Brașovului, s-a ales această variantă.
Mâine, în încheierea acestui stagiu de pregătire, galben-albaștrii vor ”coborî” la Voluntari, pentru un amical cu formația ilfoveană de prim-eșalon, programat la ora 11,00, desigur sub rezerva ca să nu apară situații neprevăzute, întregul lot al celor de la Voluntari având ”emoții” după ce la echipa secundă a acestora au apărut 5 cazuri de coronavirus.

Şi Petrolul are ”un izolat”!

Antrenorul Viorel Moldovan a dorit să vadă în stagiul de la Brașov un jucător străin, african, atacant care urma să dea probe în această săptămână.
Numai că, la venirea acestuia în România, la ”verificarea” făcută, acesta a picat testul Covid, astfel că nu a rămas altceva de făcut decât izolarea fotbalistului și să se aștepte ”negativarea” acestuia, ca să poată ajunge la antrenamente, dacă va mai fi cazul, pentru că, clar, în două săptămâni de carantină, acesta va pierde foarte multe din șansele pe care le avea la un contract.