Cele mai importante facţiuni ale galeriei Petrolului, Uniunea Suporterilor Petrolişti, respectiv “Peluza I, “Ilie Oană” au emis comunicate privind situaţia echipei şi a clubului, la finalul unui nou sezon ratat, în care promovarea, obiectivele de performanţă, au fost “compromise”.
8-b-usp“Având în vedere finalizarea actualei ediții de campionat în data de 2 august, USP propune convocarea unei Ședințe de Consiliu Director în data de 3 sau cel târziu 4 august, la o oră convenabilă membrilor CD, pentru a discuta împreună cu Partenerul Finanțator și cu Gloriile Petroliste strategia clubului Petrolul Ploiești pentru ediția de campionat 2020-2021.
Punctele pe care le propunem să fie adaugate pe Ordinea de zi a Ședinței de CD sunt:
1. Contractul ACS Petrolul 52 cu Primăria Ploiești privind cesiunea mărcilor Petrolul și modul de prelungire a acestuia în condiții stabilite de comun acord între Partenerul Finanțator, Gloriile Petroliste și reprezentanții suporterilor petroliști;
2. Analiza din punct de vedere sportiv a sezonului care se încheie și propunerea unei strategii sportive pentru promovarea în primul eșalon fotbalistic la sfârșitul sezonului următor, care începe în mai puțin de o lună. Dorim să folosim în mod inteligent și constructiv lecțiile dure primite de club în ultimele două sezoane, să nu mai repetăm greșelile făcute și să demonstrăm că am învățat din ele.
3. Analiza activității Centrului de copii și juniori. Perspective concrete de dezvoltare în sezonul următor.
4. Strategia de scouting a clubului. Ce greșeli s-au făcut în ultimul sezon și ce măsuri concrete trebuie să fie luate pentru a nu repeta greșelile respective în sezonul următor.
5. Organigrama clubului, prezentând atât descrierea completă a sarcinilor ce revin funcțiilor, cât și modul lor de relaționare/subordonare. Este al patrulea an în care USP cere oficializarea unei organigrame la club și sperăm să o vedem realizată în acest an.
6. Atragerea de noi sponsorizări și parteneriate.
Nu mai e loc pentru amânări, ezitări sau incertitudini.
Interesul Petrolului e mai presus de orice!” – se arată în comunicatul suporterilor.