Antrenorul Plopeniului, Iulius Mărgărit, reface calculele, după ce Olteniţa a învins favorita grupei, echipa din Domneşti

ACSM Olteniţa – Viitorul Domneşti 1-0
A marcat: Alexandru Alexa (29)
ACSM Olteniţa – Iulian Manea, Valentin Crăciun, Emil Lambă, Robert Lupaşcu, Marian Dică, Razvan Udrea, Silviu Rotaru, Cosmin Ghiţă, Marian Stoica, Fănel Porumbel, Alexandru Alexa.
Viitorul Domneşti – Ştefan Ciuhulescu, Ionuţ Buliga, Mihai Tudor, Alexandru Iordănescu, Gabriel Dumitrescu, Răzvan Stoica, Dambe Yaya, Răzvan Zeciu, George Ivan, Viorel Ferfelea, Cătălin Mirea.
Arbitru: Andrei Baciu; Asistenţi: Iulian Cătălin Brînză și Mihăiță Adrian Noroc (toți din Botoşani); Observatori: Ionuț Borcan (Ploieşti) și Constantin Mircea (Buzău).

CSO Plopeni, formaţia care va reprezenta judeţul nostru la barajul pentru promovare în Liga a III-a va debuta miercuri, 5 august, în grupa din care face parte (zona 6 geografică), împotriva celor de la CSM Olteniţa, echipă care reprezintă judeţul Călăraşi. Meciul – programat la ora 17.00, pe stadionul “Gloria”, din Buzău, se anunţă decisiv pentru ocuparea locului 1, după ce Olteniţa a furnizat marea supriză a grupei, impunându-se cu 1-0 în faţa celor de la Viitorul Domneşti!
Sâmbătă, la Buzău, golul lui Alexa a fost decisiv (min. 33), Domneştiul ratând imediat un penalty, prin fostul prim-divizionar Ferfelea, în ciuda unor ocazii mari ale ilfovenilor (care au jucat 6-7 meciuri amicale anterior barajului, arătând o formă foarte bună), Olteniţa făcând un pas uriaş spre revenirea în Liga a III-a. Unde, atenţie, poate ajunge de pe locul 3 în întrecerea judeţeană, la momentul întreruperii întrecerii Ligii A din Călăraşi, în martie, echipa din Olteniţa având 15 puncte (!!!) în urma liderului Venus Independenţa şi 3 sub Unirea Mănăstirea, echipe care au refuzat însă participarea la turneul de baraj! Olteniţa are ca “lider” un fost jucător format de Juventus Bucureşti, Silviu Rotaru, fotbalist legitimat o perioadă scurtă şi la Astra, mijlocaşul central ajuns acum la 33 de ani, alături de alţi câţiva jucători “importaţi” din Bucureşti, fiind “spionat”, la acest joc, şi de antrenorul Plopeniului, Iulius Mărgărit, care are acum date relevante despre adversarele din turneul de baraj, în care, aproape sigur, cu o remiză şi un egal, eşti ca şi promovat în Liga a III-a!

Prahovenii s-au testat vineri

Revenind la CSO Plopeni, echipa care va reprezenta judeţul nostru aşteaptă, astăzi, rezultatul testelor “anti-covid”, obligatorii pentru a juca meciul de miercuri. Plopenarii au efectuat vineri testarea, aşteptând ca totul să fie “ok” pentru a juca. Deja, obligativitatea testelor Covid a făcut o primă “victimă” la meciurile de baraj, partida Petrolul Potcoava – Minerul Costeşti urmând să fie omologată cu 3-0 la ”masa verde”, echipa vâlceană nefiind programată fiindcă nu a avut efectuate testele RT-PCR, obligatorii în protocolul jocului. Echipa Minerul a efectuat teste de sânge, care atestă doar dacă jucătorii au sau nu anticorpi pentru coronavirus, adică altă analiză decât se cerea, nefiind lăsată să joace!

20 de jucători pentru Liga a III-a

Prahova-CSO-PlopeniFormaţia prahoveană se va prezenta la ora meciului cu Olteniţa cu un lot de 20 de jucători, validat de către Federaţia Română de Fotbal, jucători cu experienţa eşaloanelor superioare şi a altor meciuri de baraj câştigate, precum Vlad, Puiuleţ, Butufei, Marinică, Minea, Ciobanu “amestecându-se” cu tineri născuţi în intervalul 1999-2001 (Ţânţaru, Iancu, Dobrin, H. Nicolae), diferenţa maximă de vârstă, între mezinul lotului – Alexandru Marinescu, născut în anul 2001 şi “veteranul” Filip (născut 1982), fiind aşadar, de 19 ani!