Marcel Marin

În weekend a avut loc un prim eveniment fotbalistic “post pandemie”, din categoria “amatori + old-boys”, la terenul de la Sala “Olimpia” desfăşurându-se Turneul „Legenda Lupilor”, întrecere organizată de către Daniel Chiriţă.
Iniţial, se dorea un patrulater, care s-a transformat însă, din păcate, într-un … triunghiular, echipa Dinamo, invitată permanent la acest tip de evenimente la Ploieşti, declinând participarea în ultimul moment.
chiritaAstfel, pentru trofeul “Legenda Lupilor” s-au luptat, până la urmă, doar 3 echipe, Petrolul 95, Naţionala Artiştilor şi Rapid, ultimii impunându-se la capătul a două succese clare, 7-1 cu Naţionala Artiştilor, respectiv 6-2 cu Petrolul (care s-a mulţumit cu poziţia a doua în ierarhie, după ce a trecut cu 5-2 de “artişti”).
De altfel, cu privire la participarea giuleştenilor au fost ceva “controverse”, bucureştenii venind cu o echipă cu o medie de vârstă mult mai redusă, fără foste glorii ale echipei alb-vişinii! Dar, cum e turneu amical, privat, se acceptă…
Lotul Petrolului, prietenii lui Daniel Chiriţă, a fost format din Viorel Nuța – Daniel Chiriţă, Laurenţiu Costache (2 goluri), Ciprian Pura (1), Nicuşor Copilu, Bogdan Zahiu, Marian Grama (1), Irinel Manea (1), Valeriu Aristan (1), George Ghiţă (1), Costin Ene, Dan Tănase, antrenor fiind Vali Nicoară. Au arbitrat Florin Negru (București) și Bogdan Ciocoiu (Ploiești).