Societatea HIDRO PRAHOVA S.A anunță că va întrerupe distribuția apei potabile în orașul Bușteni, în data de 6 iulie 2020, între orele 9.00-14.00, pentru efectuarea lucrărilor programate de spălare – igienizare a rezervoarelor situate în Gura Diham, Fierăstrău și Fântânii.

Vor fi afectați abonații HIDRO PRAHOVA din Bușteni care locuiesc în următoarele zone: B-dul Libertății, Cuza Vodă, Caporal Mușat, Jepi, Caraiman, Cimitirului, Fântănii și Telecabinei, cu străzile adiacente și zona înaltă.

Societatea HIDRO PRAHOVA SA precizează că Primăria orașului Bușteni a fost informată în legătură cu desfășurarea lucrărilor de spălare-igienizare și implicit oprirea apei în intervalul indicat.

Societatea noastră îşi cere scuze față de locuitorii care vor suferi de lipsa apei potabile şi roagă toţi consumatorii afectaţi de această oprire să îşi asigure rezerve de apă pentru consum și uz casnic, în perioada întreruperii furnizării apei.

Înainte de reluarea distribuţiei, vor fi prelevate probe de apă, ce vor fi analizate în vederea asigurării gradului de potabilitate al acesteia, conform reglementărilor în vigoare.