Dacă, în campionatul eșalonului secund, Petrolul Ploiești a pierdut meciul tur cu Rapid, scor 1-0 pentru giuleșteni, la ”fotbal virtual” ploieștenii și-au luat revanșa în fața rivalei tradiționale!
Într-un meci disputat pe FIFA 20 Pro Clubs, care a simulat distribuțiile echipelor de acum aproape două decenii, ”Petrolul online” a învins în ambele manşe, partidele având pe canalele de internet mii de vizualizări!
În FIFA 20 Pro Clubs, modul de joc permite fiecărui jucător al echipei să controleze un caracter unic din jocul virtual, în afara distracției, pentru gameri cel mai important aspect fiind cel umanitar, pentru că fanii au avut posibilitatea să cumpere bilete virtuale, la prețul de 5 lei, pentru a contribui, cu acest mic efort, la o donație pentru Spitalul ”Matei Balș”, aflat în prima linie a luptei cu persoanele infectate cu coronavirus.
Să spunem că ”Lupii galbeni” au câștigat duelul cu giuleștenii din FIFA, în primul meci ”prahovenii” impunându-se cu 2-0, iar în ”retur” cu 3-0, Cristi ”Cici ” Crăciun fiind cel mai bun jucător petrolist în acest joc, cu 3 goluri marcate în cele două meciuri virtuale.
Nu mai puțin de 1394 de bilete s-au vândut pentru meciul de FIFA cu Petrolul, astfel încât s-au strâns 6970 de lei, bani ce vor merge către Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș, din București.

AJF Prahova – un bilet pentru fiecare membru afiliat

Printre cei care au fost aproape de acest eveniment caritabil s-a aflat și Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a avut… sectorul ei în tribuna virtuală! Asta pentru că AJF a achiziționat 100 de bilete la meciul Rapid 1923 – Petrolul Ploiești, forul de pe strada Pielari fiind parte din „noul” Petrolul Ploiești, în perioada de ”naștere” a acestui proiect fotbalistic.
Practic, fiecare membru afiliat al AJF Prahova a avut un bilet virtual alocat la acest meci!