Un pasager a fost preluat cu elicopterul SMURD

F. T.

Ieri, în jurul orei 10, pe raza localităţii Buştenari (comuna Telega) a avut loc un grav accident rutier, în urma căruia un bărbat rănit grav a fost preluat cu elicopterul SMURD şi transportat la o unitate spitalicească din Capitală.
Cu privire la acest accident, într-un comunicat de presă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova precizează: „Potrivit primelor verificări, se pare că un bărbat în vârstă de 33 de ani, care se deplasa la volanul unui autoturism pe DC 133, pe raza localității Buștenari ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un stâlp de susținere a cablurilor electrice.

accident BustenariÎn urma evenimentului rutier, un bărbat de 38 de ani, pasager în auto, care pare a fi rănit grav, a fost preluat și transportat, de către elicopterul SMURD, la spital”.
În acelaşi comunicat se mai precizează şi următorul aspect: „Conducătorul auto nu deține permis de conducere, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a avut rezultat pozitiv, respectiv 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat”.
Tot ieri, poliţiştii rutieri au demarat cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și, implicit, luarea măsurilor legale care se impun.