Secţia de judo de la CSM Ploieşti a fost reprezentată, la finalul săptămânii trecute, de sportivul Vladimir Grădinariu, component al lotului naţional, la Campionatele Balcanice de Judo pentru cadeţi (U18), desfăşurate în Sala Polivalentă din Budva (Muntenegru). Tânărul judoka pregătit la club de Gheorghe Savu (coordonator), Mihai Trandafirescu şi Doru medalii judoMunteanu a reuşit o evoluţie bună, adjudecându-şi medalia de bronz în cadrul categoriei „60 kg”. Vladimir Grădinariu a avut următorul parcurs: a trecut în primele două tururi de Emir Karakus (Turcia) şi Aliosa Cvoro (Bosnia), apoi a cedat, în semifinale, cu Nikolay Yovchev (Bulgaria), pentru ca, în lupta pentru medalia de bronz, să-l învingă pe Mert Gulgonul (Turcia).
La competiţia de la Budva au participat 156 de sportivi din opt ţări: Albania, Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Grecia, Macedonia, Muntenegru, Turcia şi România.
De asemenea, tot la sfârşitul săptămânii trecute, la sala de sport din cadrul Centrului Sportiv Apollo din Bucureşti, patru reprezentanţi de la CSM CFR CSŞ Ploieşti au luat parte la Turneul Internaţional de Judo „Open Bucureşti”, competiţie la startul căreia s-au aflat 505 sportivi din cinci ţări: Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Ucraina, Republica Moldova şi România.
Elevii antrenorilor Gheorghe Savu (coordonator), Mihai Trandafirescu şi Doru Munteanu au participat la categoria juniori IV (U15) şi toţi au reuşit să obţină medalii, astfel:
– medalie de aur – Sebastian Petre (50 kg);
– medalii de argint – Andrei Puiu (50 kg) şi David Ţugui (73 kg);
– medalie de bronz – Rareş Costache (46 kg).