Petre Apostol

La finalul acestei săptămâni, sunt programate primele etape din campionatele de baschet, mai întâi la categoria U14, unde judeţul Prahova este reprezentat de CSM Ploieşti, la feminin, respectiv de CSŞ Ploieşti, la masculin.
Sistemul de desfăşurare a rămas acelaşi ca în sezonul precedent, în prima etapă CSŞ Ploieşti găzduind meciurile Grupei 2, la Sala Sporturilor „Olimpia”, care vor avea loc mâine. Micuţii baschetbalişti ploieşteni vor debuta, de la ora 9:30, în compania formaţiei CSO Voluntari, pentru ca, pe seară, de la ora 17:30, să primească replica echipei CS Fly OC Constanţa. Meciul dintre CS Fly Constanţa şi CSO Voluntari este programat de la ora 13:00.
În campionatul feminin, CSM Ploieşti va face o vizită la Iaşi, în startul competiţiei, echipa prahoveană fiind repartizată în Grupa 3, găzduită de ACS BC Starters din oraşul moldovean. Partidele sunt programate tot în cursul zilei de mâine, ploieştencele urmând să ofere replica formaţiei gazdă, în sesiunea de dimineaţă, după care, la prânz, vor întâlni echipa CSM Moineşti.

Antrenorul Bogdan Alecu a obţinut licenţa C

Antrenorul celor de la CSU Ploieşti, Bogdan Alecu, a obţinut licenţa C, cu unul dintre cele mai mari punctaje. Acesta a obţinut, în total, 71 de puncte (în condiţiile în care minimul pentru dobândirea licenţei C a fost de 55 de puncte), primind 30 de puncte la proba teoretică, 38 de puncte la proba practică şi 3 puncte pentru activităţile avute.
De menţionat că Bogdan Alecu a fost al doilea ca punctaj dintre antrenorii cu dosare complete, fiind înscrişi, în total, 27 de antrenori.