Giorgiana Radu, AMPress

Joi, 15 august, cu începere de la orele 17,00, în curțile Muzeului Pietrei din Sângeru, are loc Concertul Verii, cu violonistul Alexandru Tomescu, care va cânta la vioara Stradivarius din repertoriul clasic. Va fi un eveniment cultural de excepție, în legătură cu care vom reveni cu noi detalii, spun organizatorii.
Concertul la vioară solo al unuia dintre cei mai bine cotați violoniști din lume, Alexandru Tomescu, va fi întregit cu două momente speciale: întâlnirea cu realizatoarea de televiziune Dana Chera (fostă Grecu) și cu poetul Lucian Avramescu.
Dana Chera va povesti despre meseria de om de televiziune, despre satisfacțiile și insatisfacțiile de a te găsi ”pe sticlă” și va răspunde întrebărilor celor ce vor să știe ”cu ce se mânâncă” această profesie.
Poetul Lucian Avramescu, gazda acțiunii, va susține un recital din două din cărțile sale de poezie de dragoste – ”Bună seara, iubito” și ”Să strigi femeia pe numele ei de vers” și va fi gazda și moderatorul acțiunii.Ca întotdeauna, intrarea este liberă și oricine dorește să fie prezent este bine venit.