Hipodromul Ploieşti îi aşteaptă din nou, astăzi, pe iubitorii curselor de trap la o reuniune oficială extrem de interesantă, cu atât mai mult cu cât este evenimentul premergător Derby-ului de Trap al României, din 6 iulie.
Vor fi cinci curse de trap în această reuniune, printre care și „Premiul de încercare”, ultima repetiţie pentru caii indigeni de 4 ani care se vor confrunta, peste două săptămâni, în principala cursă a anului, Derby-ul de Trap al României. Cursa este programată la ora 11.30 şi va avea la start şapte trăpaşi: Ops, Pandora, Romeo, Neptuniu, Secretariat, Calypso RM şi Veritable Yankee.
Reuniunea va debuta la ora 10.30, când este programat Premiul Găman şi va continua, la ora 11.00, cu Premiul Godeanu. Vor urma main event-ul zilei, Premiul de încercare, la 11.30, apoi Premiul Ghirlanda – Fortuna Silver, de la ora 12.00 (care adună 9 trăpași la start), şi, în încheiere, Premiul Gabarit – Fortuna Gold, cu nu mai puțin de 13 cai prezenți pe grilă, dintre care 11 sunt importați din țări precum Franța, Suedia sau Ungaria!