Sezonul fotbalistic județean se apropie de ultimele sale ”episoade”, faza ”sferturilor” din Cupa României urmând să se desfășoare astăzi, de la orele 17,30, pe terenurile din Măneciu, Berceni, Tufeni și Breaza.
Fiind vorba despre o singură manșă, pe terenul outsiderelor (tragerea la sorți s-a făcut pe două grupe valorice), fiecare echipă gazdă speră ”la șansa ei”, faptul că două formații dintr-un eșalon inferior Ligii A sunt calificate între cele mai bune opt echipe din Cupă (Berceni, respectiv Tufeni) fiind o dovadă că această competiție poate fi una a ”suprizelor”. Vor fi și două meciuri interesante între echipe de Liga I, la Măneciu și Breaza, după care vom cunoaște ”careul de ași” din acest an.
Iată programul jocurilor de astăzi, ora 17.30
Avântul Măneciu – FC Bănești
CSC Berceni – CSO Plopeni
Tricolorul Breaza – CS Cornu
AS Tufeni – CS Blejoi

Prima excludere din viața sportivă!

Violenţele din fotbalul județean din ultima perioadă au dus la a treia excludere, după Brădetul Ştefeşti şi Unirea Cocorăştii Colţ, Comisia de Disciplină scoțând din întrecere și formaţia Stejarul Goruna Cocorăştii Mislii din Liga B Prahova-Seria Sud! În plus, după întreruperea meciului de la Cornu, în Sâmbăta Mare, centralul Mihai Amorăriței fiind lovit violent de către Maftei Florin, antrenorul echipei Stejarul, cel în cauză a fost sancţionat cu excluderea din activitatea fotbalistică, având acum de “rezolvat” și o plângere penală din partea arbitrului lovit, Maftei fiind în situația de a risca să ajungă după gratii, pentru că era în perioada unei liberări condiționate, după o pedeapsă privativă de libertate!
Iar problemele continuă, meciul CSC Berceni 2 – Viitorul Iordăcheanu, din ultima etapă a Ligii C, seria Văleni, fiind întrerupt după ce un jucător al echipei oaspete a lovit centralul, pe Marius Petre, caz asupra căruia vom reveni mâine.