CSM București nu a reușit a doua victorie în grupa E a Ligii Campionilor, fiind învinsă în Sala Polivalentă de campioana Poloniei, Chemik Police. Echipa pregătită de turcul Ferhat Akbaș a câștigat lejer setul 1, 25-17, dar l-a pierdut la mare luptă pe cel de-al doilea, 23-25.
Setul 3 a fost o copie la indigo al primului, CSM trecând din nou la conducere, după 25-16. În setul 4, bucureștencele puteau pune capăt meciului. Au avut iar 3-4 puncte avantaj, dar nu au profitat de situație. Oaspetele au echilibrat disputa și au câștigat setul fără emoții, 25-21. În decisiv, cu moralul ridicat al echipei care vine din urmă, Chemik Police s-a impus lejer, punând capăt setului la 15-8.
Poloneza Martyna Lukasik a fost principala realizatoare a meciului, cu 23 de puncte, urmată de ucraineanca Irina Trușkina, din tabăra CSM-ului, cu 22 de puncte.
CSM e pe locul 3 în clasament, cu 4 puncte, unul peste Chemik. Pe primele două locuri, echipe deja calificate în Top 8, sunt Fenerbahce (Turcia), cu 13 puncte, și Dinamo Moscova (Rusia), cu 10 puncte. Rusoaicele au trecut în etapa a 5-a cu 3-2 de Fenerbahce, la Istanbul.
În ultima etapă, pe 26 februarie, CSM București va juca ultima partidă din actuala ediție a Ligii Campionilor, cu Fenerbahce, la București.