Jucătorii mai puţin sau deloc folosiţi în prima etapă de către staff-ul tehnic al Petrolului au “prins” ieri un antrenament “cu adversar”, echipa din Liga A Prahova, CS Păuleşti, fiind pe post de…”victimă”! A fost 10-1 scor final, prin golurile marcate de Bușcă, Malakyan 3, Arnăutu, Chindriș, Nini Popescu, Ţicu, Enache 2 în contul galben-albaştrilor, în timp ce pentru echipa din Păuleşti a marcat Dumitraşcu, în prima repriză. Oaspeţii au rezistat bine primele 45 de minute, scorul la pauză fiind 3-1, pentru ca, pe final, “să cadă”, la propriu! Veniţi în doar 11 jucători valizi, cei de la Păuleşti au încheiat meciul în inferioritate, Zamfir accidentându-se, dar se poate spune că amicalul de la Brazi a “prins bine” ploieştenilor!

Femeile intră gratis cu Metaloglobus!

După ce au debutat cu o victorie în sezonul de primăvară, obţinută, ieri, pe terenul celor de la Pandurii Tg.Jiu, petroliştii se pregătesc, acum, pentru primul joc al anului de pe “Ilie Oană”.
Astfel, duminică, 3 martie, de la ora 14.00, FC Petrolul o va întâlni pe Metaloglobus Bucureşti, într-un meci contând pentru etapa cu numărul 23 a Ligii 2 Casa Pariurilor.
Cum ne aflăm în preajma a două sărbători importante, Mărţişorul şi a Ziua Internaţională a Femeii, FC Petrolul Ploieşti le oferă un cadou doamnelor şi domnişoarelor ce vor să asiste la primul joc oficial al anului de pe “Ilie Oană”.
Astfel, suporteriţele “lupilor” vor avea accesul gratuit la meciul dintre FC Petrolul şi Metaloglobus Bucureşti (duminică, 3 martie, ora 14.00), intrarea pe stadion urmând să se facă pe baza unor invitaţii ce vor fi distribuite, către doamne şi domnişoare, la porţile de acces ale arenei “Ilie Oană”.
Pentru “domni”, biletele au fost puse în vânzare, deja, tichetele fiind disponibile atât la casa de bilete a stadionului “Ilie Oană”, cât şi on-line sau în magazinele partenere Entertix.
Casa de bilete va fi deschisă conform următorului program:
– miercuri, 27 februarie – între orele 09.00 – 16.30
– joi, 28 februarie – între orele 09.00 – 16.30
– vineri, 01 martie – între orele 09.00 – 16.30
– sâmbătă, 02 martie – între orele 09.00 – 16.30
– duminică, 03 martie – între orele 08.00 – 14.00.
Preţul biletelor este următorul:
– Peluze – 8 lei;
– Tribuna II – 12 lei;
– Tribuna I – 20 lei;
– Tribuna 0 – 25 lei;

Petrolul - echipa