Suflarea fotbalistică prahoveană, din Boldeşti, mai ales, este în doliu, ieri trecând în nefiinţă fostul jucător şi antrenor al clubului Petrolistul – Adrian Filostache. La doar 51 de ani, acesta a murit într-un spital din Bucureşti, în ultima perioadă, fostul fotbalist trecând prin momente dificile din cauza stării de sănătate.DOLIU BOLDESTI B
Junior al Petrolului, în grupa lui Bela Maroşi, alături de Vivi Răchită sau Daniel Dumitrache, „Filo” a jucat la Metalul Plopeni, apoi la Boldeşti, club căruia i-a dedicat aproape întreaga carieră, atât ca jucător, cât şi ca antrenor, după terminarea carierei de fotbalist Filostache răspunzând de grupele de copii şi juniori ale “Boldeştinei”. Ca „reper” numărul unu al carierei sale rămâne meciul contra Stelei, din 1995, contând pentru şaisprezecimile Cupei României, meci în care acesta a purtat banderola de căpitan al Petrolistului, împotriva unor nume mari ale fotbalului nostru, ca adversari ai Boldeştiului, la acel moment, Stelea, Prodan, Gâlcă sau Lăcătuş fiind titulari ai Stelei în victoria bucureştenilor cu 3-0.
Din păcate, „firul” vieţii s-a întrerupt mult prea repede pentru cel care a fost Adrian Filostache!
Asociaţia Judeţeană de Fotbal Prahova şi clubul Petrolistul Boldeşti transmit familiei condoleanţe! Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Memorialul Viorel Mateianu – patru echipe participante

DOLIU BOLDESTI CCa în fiecare an, înainte de startul sezonului, clubul Petrolistul Boldeşti organizează turneul amical Memorialul „Viorel Mateianu”, competiţie ajunsă la a IX-a ediţie. Considerat un omagiu adus celui care a fost marele antrenor Viorel Mateianu, plecat spre fotbalul mare de la Boldeşti, memorialul va însemna şi un moment de reculegere în memoria fostului căpitan al „Boldeştinei”, Adrian Filostache. Clubul gazdă, Petrolistul Boldești, aşteaptă la această ediţie a trofeului Mateianu o echipă din Republica Moldova, dar şi colegele din Liga A Prahova, Avântul Măneciu și Unirea Urlați, întrecerea debutând mâine, de la ora 18,00, cu meciul Petrolistul – Unirea Urlați urmând ca jocul secund să aducă față pe față echipele Leova, din Republica Moldova, și Măneciu, pentru ca sâmbătă dimineaţă să se desfăşoare cele două meciuri de clasament, între învinsele, respectiv, învingătoarele din prima zi.