Marcel Marin, Marian Dima

Este încă vacanţă în fotbalul judeţean, mai multe echipe având jucătorii plecaţi în concedii, astfel că au fost puţine teste amicale în ultima perioadă. De astăzi îşi reia activitatea şi campioana en-titre, CS Blejoi, care a avut o perioadă mai mare de repaus, pentru a „digera” eşecul ratării promovării. teste b

Şovăială „dublă” împotriva fostei echipe
Poate cel mai spectaculos meci al săptămânii trecute a fost cel dintre CS Cornu şi Tricolorul Breaza, încheiat cu scorul de 5-5, după ce echipa lui Mihai Dinu a condus cu 4-0 la pauză şi 5-1, în repriza secundă, dar s-a văzut apoi egalată, pe final de joc! Justin Şovăială, „gura de tun” a Tricolorului Breaza, sezonul trecut, a marcat de două ori pentru noua sa echipă, CS Cornu, alături de Gavrilă (2) şi Băcioiu, în timp ce pe lista marcatorilor pentru Breaza s-au regăsit, printre alţii, Zamfir şi Negotei. Cornu va susţine, miercuri, un nou amical, cu CS Băneşti, pentru ca, de vineri, să intre în cantonament centralizat, fiind una dintre puţinele echipe „de judeţ” care încearcă o astfel de pregătire după ce, CS Păuleşti a renunţat la stagiul de la Buşteni.

Codreanu a debutat cu victorie
CSO Văleni a susţinut, de asemenea, primul amical al verii, învingând cu 5-2 pe AS Starchiojd, una dintre promovatele din Liga C, în Liga B. La primul său meci ca antrenor la Văleni, Bobi Codreanu a avut parte de acest succes, conturat prin golurile lui Cernea (2),
I. Manole, M. Stanciu şi I. Oprea.

Slănicul revine
Un alt fapt demn de remarcat este revenirea în activitate a echipei CSO Slănic. Retrasă din Liga A la jumătatea campionatului, formaţia din Slănic a găsit resurse pentru continuarea activităţii, Alexandru Niţă preluând banca tehnică a echipei, care a susţinut cu succes şi un prim amical, 4-2 cu Muntenia Blejoi. D. Cojocaru (2), I. Cojanu, B. Ionică au fost marcatorii gazdelor, în timp ce pentru a doua echipă a Blejoiului a punctat, de două ori, C. Costache.
Alte meciuri amicale:
Cetatea Coada Izvorului – AS Târgşorul Vechi Stănceşti 3-2
– Au marcat: Durlea, I. Simion, Procopianu / V. Diaconeasa, Ţurcă
Cetatea: M. Vanghele – I. Ivan, A. Dumitraşcu, Durlea, Drăcea – Procopianu, V. Vanghele, I . Simion, Gherasim – R. Dinu, M. Anghel. Au mai jucat: V. Pavel, Ardeleanu, N. Marin. Antrenor: Adrian Enache.
AS Tufeni – AFC Brebu 4-2
AFC Brebu – Voinţa Vărbilău 6-3
AS Strejnic – AFC Băneşti 2-3
CS Păuleşti – Unirea Urlaţi 5-2
Voinţa Ariceştii Rahtivani – Muntenii Câmpina 2-6