Petrolul Ploieşti a parafat cea de-a doua achiziţie a verii, ajungând la un acord, valabil până la finalul stagiunii 2018-2019, cu fundaşul central Florin Plămadă.
Ultima dată la FC Botoşani, Plămadă (26 ani) nu este la prima experienţă în tricoul „galben-albastru”, el făcând parte din lotul petroliştilor şi în stagiunea 2009-2010, atunci când a bifat 11 apariţii în eşalonul secund. De-a lungul carierei, jucătorul născut la Rădăuţi a mai evoluat pentru Rapid Suceava, CS Otopeni şi CSMS Iaşi, totalizând 76 de prezenţe în Liga I.
Ieri, a venit rândul unui alt fost elev de-al lui Grozavu să treacă “la negocieri”, Sebastian Ghinga, mijlocaş central de 31 de ani, ultima dată la Sepsi Sf. Gheorghe – liber de contract în acest moment, discutând cu Petrolul pentru un angajament, şi acesta făcând parte din categoria jucătorilor “certitudini” pentru viitorul sezon. Petrolul este o “ţintă” atractivă în acest moment, discutându-se de un plafon salarial foarte bun pentru eşalonul secund, de 2500-3000 de euro pe lună, pentru jucătorii din “categoria” din care face parte şi Ghinga..