Petre Apostol

Sala Polivalentă din Plopeni a fost gazda turneului semifinal din Campionatul Naţional de Minihandbal la feminin (sportive născute până în 2007), în care s-au întâlnit echipele calificate din faza zonală, din regiunile RO3 (Argeş, Dâmboviţa, Prahova, Ialomiţa, Călăraşi, Giurgiu, Teleorman) şi RO8 (Ilfov, Bucureşti).
La turneul disputat la Plopeni, echipa de la CSM Ploieşti, pregătită de antrenoarea Geta Opincariu, a reuşit să se califice la faza finală a competiţiei, înregistrând o singură înfrângere în cele patru meciuri disputate. Echipa ploieşteană a făcut parte din grupa A, câştigând primul meci disputat, cu CSŞ 2 Bucureşti, scor 44-17 (24-8), după care a pierdut, însă, cu ACS Vulturii Bucureşti, scor 28-36 (14-19), într-o partidă în care antrenoarea ploieştencelor a acuzat un joc mult prea agresiv al bucureştencelor, care a provocat şi câteva accidentări în tabăra prahoveană.
În ultima partidă a grupei, CSM Ploieşti a câştigat duelul prahovean cu ACS Academia Junior, scor 32-17 (14-9), ocupând, astfel, locul al doilea în clasamentul grupei, în urma celor de la ACS Vulturii Bucureşti, asigurându-şi calificarea la faza finală a campionatului.
Totuşi, s-au mai disputat şi meciurile de clasament la întrecerea de la Plopeni, iar CSM Ploieşti a mai bifat o victorie, în finala pentru locul al treilea, învingând pe CSM Bucureşti, cu scorul de 36-28 (19-14).
Lotul de jucătoare folosit la turneul semifinal de CSM Ploieşti a fost următorul: Daria Stan, Alexia Niţă, Andreea Popescu, Andreea Stoica, Alexandra Sîrbu, Maria Ioniţă, Beatrice Căldărariu, Delizia Roşu, Sara Stroe, Daria Comendant, Casiana Băcanu, Federica Cernat, Alexia Bica, Daria Dinu, Ştefania Ghiţă şi Bianca Pîrvulescu.
Turneul final al campionatului, care se intitulează „Festivalul Naţional de Minihandbal”, va avea loc în perioada 31 mai – 3 iunie, la Sala Sporturilor „Traian” din Râmnicu Vâlcea. La fel ca în ediţiile anterioare, această fază se va derula într-un format în care nu se ţine cont de scor.