Liderul din C3- Petrolul, intră în „minivacanţa” de Paşti (galben-albaştrii nu vor juca săptămâna viitoare, oficial, având programat un amical cu Clinceni) cu un meci considerat facil, pe stadionul „Ilie Oană” urmând să sosească, de la orele 16,00 – Concordia 2 Chiajna. Chiar dacă doi dintre jucătorii tineri, Olaru şi Cârjan sunt suspendaţi, iar Claudiu Tudor rămâne accidentat, sunt destule soluţii la dispoziţia antrenorului Romulus Ciobanu pentru a forma un prim unsprezece competitiv.
Tot astăzi, de la orele 17,00, când se joacă toată etapa din Liga a III-a, în Ploieşti, pe stadionul „Astra”, formaţia pregătită de Marius Măldărăşanu primeşte replica celor de la Viitorul Domneşti.

 

Meciuri interesante la Măneciu şi Văleni

În Liga A Prahova, astăzi se joacă toată etapa cu numărul 20, „capetele de afiş” ale rundei putând fi considerate meciurile de la Măneciu (derbi cu Petrolistul Boldeşti) şi Vălenii de Munte, unde avem parte de un joc de clasament, cu implicaţii în zona podiumului, între echipa gazdă şi CS Păuleşti. De menţionat că, liderul, FC Blejoi, începe seria meciurilor „de confirmare”, în care nu se prea poate pune decât problema scorului.
Iată programul rundei, care se dispută astăzi, ora 17:00:
Unirea Teleajen – Unirea Urlaţi
AFC Brebu – CS Măneşti Coada Izvorului
CS Cornu – Petrolul 95 Ploieşti
CS Blejoi – Tricolorul Breaza
CSO Teleajenul Vălenii de Munte – CS Păuleşti
Avântul Măneciu – Petrolistul Boldeşti
CS Ceptura – AFC Băneşti-Urleta.
CSO Plopeni – CSO Măgura Slănic 3-0