V. Stoica

Șase candidați s-au înscris în cursa pentru conducerea Organizației de Tineret a social-democraților prahoveni. Nicoleta Sprîncenatu, Adrian Ionuț Bucur, Mihai Banu, Andrei Duran, Mădălin Corbu și Bogdan Ene – unii deja cu state vechi în PSD Prahova, alții – mai nou intrați în această formațiune politică – vor concura într-o adevărată întrecere la jumătatea lunii mai, în scopul preluării conducerii TSD Prahova.
Deși abia la finalul săptămânii trecute, vineri seară, au fost definitivate candidaturile, singurul candidat de sex feminin, Nicoleta Sprîncenatu, pare să fie deja preferata organizațiilor de tineret din teritoriul județului, având în vedere în special activitatea sa susținută în cadrul acțiunilor PSD Prahova din localitățile prahovene.
Contracandidatul principal al Nicoletei Sprîncenatu este Adrian Bucur, însă există posibilitatea ca unii dintre ceilalți înscriși în cursă pentru alegerile de la jumătatea lunii mai să renunțe la candidatură în favoarea Nicoletei.
Nicoleta Sprîncenatu (30 de ani) face parte din echipa TSD Prahova din anul 2010, fiind absolventă a Facultății de Limbi și Literaturi Străine (Universitatea București), specializarea Filologie-Germană-Portugheză, iar în prezent este studentă în anul 3 la Universitatea de Petrol–Gaze, Facultatea de Știinte Economice – specializarea Management.
Lucrează in administrația publică din anul 2012, la Cabinetul Președintelui Consiliului Județean Prahova, implicându-se direct în rezolvarea problemelor aduse la cunoștință de către cetățenii județului, dar și de către autoritățile locale și instituțiile publice ale județului Prahova.
La alegerile locale din anul 2012, s-a implicat în campania electorală a candidaților PSD pentru funcții la nivelul autorităților prahovene.
Face voluntariat din timpul facultății, când preda cursuri de limba germană, în 2014 devenind membru al organizației JCI Prahova, în cadrul căreia a participat și a organizat evenimente precum “Public Speaking”, “Umple traista iepurașului”, “Crăciunul persoanelor fără adăpost”, “Academia de Leadership”.
Este membru fondator și vicepreședinte al Fundației Județene pentru Tineret Prahova, fundație care a aplicat pentru titlul “Ploiești-Capitala Tineretului”.
Adrian Ionut BucurAdrian Ionuţ Bucur are tot 30 de ani, a absolvit Facultatea de Drept și Administrație Publică din cadrul Universității Spiru Haret și Facultatea de Știinte Economice a Universității Petrol-Gaze Ploiești (unde a obținut și un master în Managementul Sistemelor Microeconomice), fiind membru PSD doar din anul 2014.
În 2016 a participat la campania electorală din comuna Berceni, unde a devenit, pe lista PSD, consilier local în Consiliul Local Berceni.
A participat la acțiuni organizate de filiala TSD Prahova – Lumea lui Țup, edițiile 2017 și 2018, campanii de ajutorare a familiilor defavorizate.