„Vidul de putere” din cadrul Clubului Sportiv Municipal a creat o nouă situaţie ciudată, hilară… Prin „permutări” şi „strategii” de birou, s-a ajuns la situaţia ca, ieri, să avem parte de o nouă „schemă” privind actul de conducere din structura sportivă care… are parte de 2-3 milioane de euro buni de cheltuit, an de an, din bugetul Primăriei!
Astfel, deşi era „în atributul său” să numească un nou director, edilul Adrian Dobre a întârziat această decizie, după expirarea mandatului lui Silviu Crângaşu! Aşteptându-se până la prelungirea acestui mandat, aproape două săptămâni (se spune, totuşi, că acesta va reveni la CSM), s-a creat un prim „vid de putere”.
Apoi, Decu Crângaşu, revenit după detaşarea la Parcul Bucov în cadrul CSM, a avut atribuţii depline, o perioadă de mai bine de o săptămână, dar, înainte de a-i expira mandatul de director adjunct (care încetează astăzi), a decis să uzeze de dreptul său la … concediu de odihnă! Şi astfel, ieri nu mai era „activ” la conducerea CSM-ului.
În schimb, s-a „inventat” o revenire în funcţie, cu „drept de semnătură” a fostei juriste, Melania Dragomir, care ajunsese, „trimisă cu dedicaţie”, pe la SGU! Iar luni, aceasta a devenit „supriza emisiunii” – primind decizie de întoarcere în CSM, unde, profitând de absenţa unui director şi concediul adjunctului, a devenit „noul număr unu”! O zi, două, trei, nu ştie nimeni cât timp! Zici că e roman curat! Ar semăna a comedie, dacă nu ar fi … dramă pentru sportul ploieştean!