După efectuarea lucrărilor la instalația de gaze, a rămas o porțiune de carosabil neastupată !

“Pe strada Poieniţei din Ploieşti, în dreptul imobilului cu nr. 20, în urma unor lucrări la instalația de gaze stradală, efectuate în toamna anului 2016, a rămas o porţiune din carosabil neastupată şi, pe parcursul lunilor, aceasta s-a mărit rezultând o decopertare de 2 mp din asfalt. Prin erodarea continuă, bucăţi de asfalt şi pietre periclitează siguranța pietonilor şi a autovehiculelor ce trec prin zonă. Deşi strada este foarte circulată, niciuna dintre instituţiile responsabile de această situaţie nu a acţionat.”
Rodica Boghici


În legătură cu problema sesizată de dumneavoastră, ne-am adresat Primăriei Ploiești, care ne-a transmis următorul răspuns : “ În anul 2016, pe strada Poieniței au fost executate lucrări de intervenții în vederea eliminării emanațiilor apărute pe conductele și/sau branșamentele de gaze naturale aferente imobilelor situate pe această stradă. Lucrările de intervenții sau remedieri ale defecțiunilor apărute la rețelele deținute de operatorii de servicii publice de pe raza municipiului Ploiești se execută cu respectarea prevederilor HCL 337/2008 și HCL 229/2013. Deoarece aceste lucrări sunt în garanția
SC Distrigaz Sud Rețele SUEZ SA București, Direcția Regională Centru, Punct de lucru Ploiești, în conformitate cu prevederile HCL 337/2008 s-a procedat la remedierea defecțiunilor înregistrate la refacerea carosabilului și a trotuarelor afectate de lucrările de intervenții la rețeaua de gaze naturale”.