Petre Apostol

Startul sezonului 2017-2018 în voleiul masculin românesc se va da chiar în Sala Sporturilor „Olimpia” din Ploieşti. Meciurile oficiale din viitorul sezon vor începe cu disputarea SuperCupei României, iar oficialii Federaţiei Române de Volei au stabilit ca locul de desfăşurare a partidei care va deschide noul an competiţional să fie oraşul Ploieşti.
Astfel, înainte de a vedea pe parchetul Sălii „Olimpia”, în meciuri oficiale, echipa locală, Tricolorul LMV, iubitorii de volei şi de sport din Prahova vor avea ocazia să urmărească în arena ploieşteană duelul dintre câştigătoarea titlului naţional, Volei Municipal Zalău, şi învingătoarea din Cupa României, CS Arcada Galaţi.

T LMV
SuperCupa României este programată la finalul lunii viitoare, pe 30 septembrie, începând cu ora 17:00, având loc cu o săptămână înainte de debutul Diviziei A1.
Până a vedea, însă, echipa Tricolorul LMV Ploieşti în acţiune, în meciurile oficiale, suporterii vor avea nevoie să aştepte până pe 14 octombrie, formaţia antrenată de Sergiu Stancu şi Mădălin Marinescu urmând să debuteze în deplasare, cu Steaua Bucureşti, pentru ca de-abia în etapa a doua să evolueze prima dată în cadrul sezonului în Sala „Olimpia”.
Ploieştenii au programată reunirea luni, 7 august, la baza sportivă de lângă Sala „Olimpia”, unde se vor pregăti o săptămână, pentru ca, în perioada 14-26 august, să se antreneze într-un cantonament centralizat la Cheile Grădiştei.