Clubul Sportiv Municipal a lansat o ofertă pentru firmele interesate să remedieze defecţiunile şi problemele apărute la instalaţia de nocturnă a arenei „Ilie Oană”. Este vorba despre lucrări specifice, de înlocuire a unor lămpi arse sau care au probleme (se aprind mai târziu, au geamul spart etc), în ultima vreme, nocturna – la care nu s-au mai făcut lucrări de mentenanţă de la inaugurarea arenei, în 2011 – arătând semne de „oboseală”, omologarea acesteia fiind „la limită”, din cauza problemelor mai sus menţionate.
Suma pe care CSM-ul o are pregătită pentru remedierea tuturor problemelor apărute la instalaţia de iluminat este de aproximativ 11.000 de euro (49.634 ron), termenul limită pentru depunerea ofertelor fiind la sfârşitul acestei săptămâni, vineri 1 septembrie, lucrarea fiind „oferită” prin Sistemul Electronic al Achiziţilor Publice.
Tot la stadion se lucrează şi pentru modificarea sălii de conferinţe, pentru ca aceasta să corespundă standardelor UEFA pentru meciurile internaţionale şi se are în plan şi relocarea spaţiilor (cabinelor) destinate activităţii presei, de la ultimul nivel. Pentru această lucrare, de asemenea, este lansat un anunţ în vederea depunerii de oferte din partea celor interesaţi, suma pregătită fiind şi mai mare decât cea pentru nocturnă – 70.000 ron.
Primul eveniment internaţional pe stadionul „Ilie Oană” va avea loc pe 5 octombrie, când prima reprezentativă a României întâlneşte Kazahstanul, în preliminariile Campionatului Mondial din Rusia 2018.