Rămâne în eşalonul secund

Jucătorul ploieştean Bogdan Panait (34 de ani) a semnat cu echipa de Liga a II-a Academica Clinceni şi, după o perioadă în care a fost nevoit să joace în competiţia judeţeană, la CS Blejoi, acum, reuşeşte să rămână activ la un nivel “profesionist”. Panait a activat ultima dată în Liga 3 la echipa AFC Odorheiul Secuiesc, după experienţa ciudată de la Călăraşi, unde ajunsese căpitanul echipei, în prima parte a sezonului trecut, şi de unde a fost dat afară apoi de antrenorul Adrian Mihalcea. Fundaşul, care a evoluat în Liga 1 pentru Petrolul, FC Vaslui şi Steaua, a semnat pe un an cu gruparea ilfoveană.

Metaloglobus se întăreşte cu ploieşteni
M RNu mai puţin de trei jucători care au evoluat, în campionatul trecut, sub comanda lui Marius Măldărăşanu la “satelitul” Astrei sunt acum în cantonamentul divizionarei secunde Metaloglobus. Ajunsă în premieră în Liga a II-a, Metaloglobus îi are sub comanda lui Bogdan Argeş Vintilă şi pe ploieştenii Mădălin Răileanu (foto) şi Andrei
Roman, dar şi pe fiul lui Marius Şumudică, Ştefan – atacantul care a fost golgheterul echipei Astra 2. Toţi trei se încadrează în “regula” jucătorilor sub 21 de ani, echipele din Liga a II-a fiind obligate să joace, în permanenţă, cu doi jucători de acest fel.

 

Ratează Liga I

VMVisul lui Bogdan Minciună – mijlocaşul lansat în fotbal la Petrolul şi Chimia Brazi – de a juca în Liga I s-a spulberat. Chiar dacă a fost om de bază, titular incontestabil, al noii promovate în primul eşalon – Sepsi Sf. Gheorghe, jucătorul de 34 de ani originar din satul Buda, comuna Ariceştii Rahtivani, a fost pus pe liber de către Sepsi, fiind nevoit să-şi caute altă echipă pentru continuarea activităţii. Noua destinaţie a acestuia este gruparea Cetate Râşnov, în Liga a III-a.