Bogdan Chitic

Majoretele de la Ploiești Dancers își continuă parcursul foarte bun din prima parte a anului, în concursurile naționale de profil înscrise în calendarul oficial. La finalul săptămânii trecute, la Rm. Sărat, în cadrul unei noi ediții a cunoscutei competiții „Steluțele Dansului”, fetele pregătite de Eliza Lișiță, Luminița Miricioiu și Bianca Negoi au obținut patru medalii, trei dintre acestea din cel mai prețios metal.
Astfel, dansatoarele ploieștene au cucerit prima treaptă a podiumului prin cele două grupe, mică (7-10 ani) și, respectiv, mare (11-14 ani), precum și prin clasa de dans de la Școala Nr. 24, pentru ca medalia de argint să fie obținută la categoria „dans modern”, tot prin grupa mare.
„Fetele s-au descurcat admirabil și au dovedit că formează o adevărată echipă. Au avut prestații exacte, au încântat publicul prin dansurile lor, iar rezultatele obținute vorbesc de la sine. Am participat cu un total de 52 de dansatoare, iar fiecare dintre acestea și-a adus o contribuţie importantă la medaliile cucerite la Rm. Sărat”, ne-a declarat coregrafa Eliza Lișiță.
La revenirea la Ploiești, fetele au fost așteptate și primite ca niște adevărate campioane în fața Sălii Sporturilor „Olimpia”, de către părinți, rude, prieteni și toți cei apropiați. Următorul concurs național la care majoretele de la Ploiești Dancers vor lua parte se va desfășura la Găești (județul Dâmbovița), în luna iunie.