UGIR 1903 – Filiala Prahova, cea mai veche organizație patronală din România, susține dezvoltarea antreprenorilor locali și vine în sprijinul întreprinderilor mici și mijlocii cu detalii în legătură cu Programul Start-Up Nation Romania 2017.
Reprezentanții firmelor interesate pot contacta membrii UGIR 1903 – Filiala Prahova pentru informații privind programul la adresa de e-mail secretariat@ugir1903prahova.ro, la sediul din Ploiești, Str. Vlad Țepeș nr. 19 sau trimițând un SMS la numărul 0722/214246, cu datele de contact.
Programul Start-Up Nation Romania 2017 este un program cu finanțare nerambursabilă 100% care se aplică pe întreg teritoriul României, atât în mediul rural, cât și în mediul urban.
Reprezentanții UGIR 1903 – Filiala Prahova arată și condițiile de aplicare pentru obținerea finanțării: să fie societăți comerciale înființate după data de 30 ianuarie 2017, cu sediul în mediul urban sau rural; societățile comerciale să nu aibă datorii la bugetul de stat și la bugetele locale; solicitanții să nu fi desfășurat activitatea vizată de proiect în altă firmă (în calitate de asociat unic sau asociat în cadrul unei societăți comerciale) în anul 2016 și în anul 2017 până la data demarării Programului; asociații sau acționarii care dețin mai multe societăți să aplice în cadrul Programului doar cu o singură societate (în cazul în care sunt depistate în perioada de verificare toate proiectele în care sunt aplicante societățile comerciale unde sunt asociați sau acționari comuni vor fi respinse).
Societățile comerciale aplicante înființate de persoane fizice – asociate în alte societăți comerciale pot aplica în cadrul programului cu condiția ca niciuna dintre societățile comerciale în care acestea sunt asociate să nu fie în faliment sau în insolvență. De asemenea, societățile comerciale aplicante trebuie să înființeze minimum un loc de muncă nou.