Petrolul a început returul Ligii A Prahova cu alte aspiraţii, pentru 2017, an în care va bifa, mai mult ca sigur, prima promovare, şi va face un pas imens înainte în evoluţia către performnţă, acolo unde sunt speranţe mari că se va ajunge repede.
După un tur de campiont, în scurta istorie a clubului Petrolului 52, în care cei care au început acest proiect au menţinut în atenţia suporterilor numele de Petrolul, în ciuda unor dificultăţi incredibile întâmpinate pe plan local, unde este inexplicabil de ce dorinţa fostelor glorii de a face fotbal nu a fost respectată de aleşi, clubul este pe cale să facă un mare pas înainte: să-şi asigure liniştea financiară! Fără bani din buget, fără fonduri „discutabile”, cu iz sau interes politic în spate. Se speră ca, foarte repede, să se semneze un contract cu un sponsor cu mare potenţă financiară, care să poată duce echipa chiar la cel mai înalt nivel, societatea respectivă, la nivel european, sponsorizând echipe mari din Europa, nume grele din competiţiile europene!
Să fi venit, în sfârşit, şi vremea Petrolului? Rămâne de văzut… Se poate începe cu adevărat o construcţie solidă dacă toată lumea „înţelege” fotbalul şi îl respectă, se poate visa frumos!
Fiind vorba despre Ploieşti, există o urmă de îndoială totdeauna, dar, oricum, începe o etapă nouă – cu perspective pentru o societate pe acţiuni care să asigure banii!