Bogdan Chitic

La intrarea în „luna cadourilor”, s-au împlinit 4 ani de când Decathlon a pătruns pe piața prahoveană. Astfel, managerii magazinului situat la ieșirea din Ploiești spre Brașov au organizat mai multe concursuri sportive, precum și demonstrații de judo și karate pe tatami, pentru a marca acest eveniment.
În întrecerea de tenis de masă s-au înscris 16 concurenți, sistemul de desfășurare presupunând meciuri în sistem eliminatoriu, primul sportiv care câștigă două seturi până la 11 obținând calificarea în faza următoare. Printre jucătorii care au concurat pe tabloul competiției s-au aflat și doi arbitri prahoveni, Alex Vulpe – eliminat încă din primul tur și Marcel Marin – cu o prestație foarte bună, având 3 victorii, care l-au propulsat în finală. În ultimul act, acesta a pierdut, în trei seturi (9-11, 11-8, 9-11) la capătul unui meci spectaculos, în fața lui Ovidiu Voicu, vicecampionul din 2015. Partida a avut unele accente dramatice și a plăcut celor prezenți în incinta magazinului, care au aplaudat, în multe momente, schimburile de mingi între cei doi finaliști. Locul 3 a fost ocupat de Sebastian Scorţeanu.
Premierea a constat în cupe, palete și mingi care au fost acordate primilor patru clasați. De buna organizare s-au ocupat Costin Pantilimonescu și Alexandru Ardeleanu (arbitri), precum și Maria Brejean și Ioana Grigore, care au oferit participanților apă, sucuri și batoane energizante, pe toată durata concursului.