Petre Apostol

La finalul săptămânii trecute, în sala de la Strejnicu, de la Aerodromul „Gheorghe Bănciulescu”, a avut loc cea de-a cincea ediţie a Memorialului „Ciprian Vidroiu” la handbal. Competiţia s-a desfăşurat în memoria regretatului handbalist Ciprian Vidroiu, care a făcut parte din generaţia 1978-1979 de la Grupul Şcolar „1 Mai” Ploieşti, pregătită de antrenorul emerit Mircea Anton.
Întrecerea a fost rezervată junioarelor IV, la start fiind prezente patru echipe: CSM Ploieşti, CSM Bucureşti, CSŞ Târgovişte şi Danubius Călăraşi. Echipa ploieşteană, antrenată de Robert Comendant, a încheiat turneul cu un bilanţ de o victorie şi două înfrângeri, ocupând locul al treilea în clasamentul final, aceasta reprezentând prima competiţie din acest sezon, meciurile oficiale la respectiva categorie urmând să debuteze de-abia anul viitor.
Turneul a fost câştigat de echipa clubului care deţine trofeul Champions League, CSM Bucureşti, care s-a impus în toate cele trei partide disputate, locul secund revenind formaţiei CSŞ Târgovişte.

Rezultatele competiţiei au fost următoarele:

CSM Ploieşti – CSŞ Târgovişte 18-21 (6-6)
CSM Ploieşti – CSM Bucureşti 13-29 (6-16)
CSM Ploieşti – Danubius Călăraşi 25-16 (14-7)
Danubius Călăraşi – CSŞ Târgovişte 11-21 (3-13)
CSM Bucureşti – CSŞ Târgovişte 23-14 (12-5)
CSM Bucureşti – Danubius Călăraşi 34-6 (14-3)
De menţionat că, la finalul primei zile a competiţiei, a avut loc şi un meci demonstrativ al generaţiei „1978-1979” de la Grupul Şcolar „1 Mai” Ploieşti.