Cristi Damian

Singura echipă prahoveană de Liga a III-a, Petrolistul Boldeşti, va reveni astăzi în faţa propriilor suporteri, după insuccesul la limită de la Snagov, cu Voinţa, din runda precedentă. Atunci, elevii lui Marian Ilie şi Marius Rădulescu au pierdut cu 1-0, în urma unei erori în defensivă a fundaşului central Daniel Petre.
De la ora 17.00, „Boldeştina” va întâlni pe stadionul „Viorel Mateianu” pe CSM Olteniţa, formaţie care în partida tur s-a impus surprinzător, 1-0, după ce, până la întâlnirea directă, călărăşenii au avut un parcurs dezastruos.
Pentru acest joc, antrenorii prahoveni nu au mari probleme de efectiv, doar accidentările mai vechi ale lui Alberto Gheorghe, Mihai Gheorghe şi Adrian Ilie ridicându-le probleme. „Ne dorim să câştigăm această întâlnire, pentru a face uitată înfrângerea de la Snagov. Trupa din Olteniţa are o altă faţă în retur, dar chiar şi aşa noi trebuie să luăm toate cele trei puncte puse în joc”, ne-a declarat directorul sportiv Daniel Richită. Ca o paranteză, prahovenii îndeplinesc toate premisele pentru a obţine toate cele trei puncte, după ce în ultimele două jocuri de pe teren propriu nu au pierdut duelurile cu Delta Dobrogea Tulcea sau Unirea Slobozia, ba mai mult câştigând disputa cu gruparea ialomiţeană.
În cadrul etapei a XXII-a, în afară de partida formaţiei noastre, în cadrul seriei a II-a din Liga a III-a se mai dispută următoarele jocuri: Gloria Popeşti Leordeni-Dinamo 2 Bucureşti, Juventus Bucureşti-Metaloglobus Bucureşti, CS Tunari- Înainte Modelu, Viitorul 2 Constanţa -Viitorul Domneşti, Unirea 04 Slobozia- Voinţa Snagov, iar Delta Dobrogea Tulcea va sta.