S-au pregătit în nocturnă

Cristi Damian

Ocupanta locului al treilea în Liga A Prahova, CS Blejoi, se antrenează în nocturnă, întrucât în timpul zilei majoritatea jucătorilor sunt la serviciu. În aceste condiţii, la şedinţele de pregătire sunt prezenţi majoritatea jucătorilor, spre mulţumirea oficialilor grupării. ieri, trupa antrenată de Răzvan Vlad a efectuat vizita medicală la Centrul de Medicină Sportivă condusă de doctorul Laurenţiu Bulata, iar sâmbătă vor disputa primul amical al iernii, în compania grupării de Liga B Prahova, Viitorul Puchenii Mari. Partida se va desfăşura pe terenul sintetic de la Izvorani. În altă ordine de idei, diriguitorii trupei din Blejoi speră să-l aducă la echipă pe mijlocaşul Dragoş Gheorghe, ultima oară la AFC Astra II, fotbalist de care s-a “interesat” şi liderul Ligii A – CS Păuleşti.

A murit Cristian Costea

Fostul jucător al echipelor Prahova Ploieşti şi Petrolistul Boldeşti, Cristian Costea, a fost găsit mort în casa sa de la Lipăneşti, intoxicat cu monoxid de carbon. În vârstă de 51 de ani, Costea a fost unul dintre cei mai buni jucători ai fostei grupări ploieştene de eşalon secund, remarcându-se prin determinare. Printre colegii săi de echipă îi putem enumera pe Daniel Richită, Marius Rădulescu (ambii, actualmente în staff-ul singurei grupări prahovene de Liga a III-a, Petrolistul Boldeşti) sau Roşu Mitu – observator judeţean. Nefericitul incident a pornit de la o sobă defectă, iar din fericire, soţia şi fiica acestuia au scăpat cu viaţă, fiind internate la Spitalul Judeţean.

Cantonament pentru arbitri

În afară de echipe, şi arbitrii parcurg în această perioadă cantonamente de iarnă, în vederea pregătirii părţii secunde a actualului sezon. Până duminică, la Complexul Olimpic “Piatra Arsă” din masivul Buşteni sunt cantonaţi cinci cavaleri ai fluierului local, şi anume Adrian Ilyeş, Cătălin Popivici, Andrei Moroiţă, Alin Gheorghe şi Mihai Safta. În locaţia aflată la altitudinea de 1.950 de metri, arbitrii prahoveni fac două şedinţe de antrenamente zilnice, pregătindu-se şi în sala de forţă a complexului sportiv mai sus amintit. Toţi fac parte din lotul republican, iar luna viitoare vor susţine testele fizice şi teoretice.