O asociație care militează pentru valorile morale va organiza miercuri, 26 august, pe Calea Plevnei nr.46-48, sector 1, Bucureşti, un miting autorizat în fața Societății Naționale a Sării din București împotriva poluării cauzate de către microbuze.Este vorba de Asociaţia „ÎNVAŢĂ SĂ ÎNVEŢI”, un ONG de profesionişti, experţi şi oameni de suflet, care are ca scop implementarea şi instruirea oamenilor pentru un stil de viaţă sănătos, prosper, echilibrat, armonios, non conflictual, atât în România cât şi la nivel internaţional.”
Scopul adunării publice este acela de a manifesta ÎMPOTRIVA POLUĂRII SALINEI SLĂNIC PRAHOVA, de către microbuzele care emit noxe, transportând zilnic (de mai bine de un an) turişti.
Milităm pentru punerea DE URGENŢĂ în funcţiune a unui lift modern, deoarece SOCIETATEA NAŢIONALĂ A SĂRII S.A. – SALROM ( o companie cu profituri de milioane de euro anual), încă NU a IDENTIFICAT FONDURILE NECESARE ACHIZIŢIONĂRII unui lift LA STANDARDE EUROPENE pentru SALINA “UNIREA” .
CEREM ÎN MOD IMPERATIV DEMARAREA DE URGENŢĂ A UNUI PROGRAM AMPLU DE MODERNIZARE ŞI AMENAJARE TURISTICĂ ÎN CONFORMITATE CU STANDARDELE EUROPENE ŞI ELABORAREA UNEI STRATEGII REALE DE DEZVOLTARE A SALINEI “UNIREA” .
ÎI INVITĂM, alături de membrii Asociaţiei „ÎNVAŢĂ SĂ ÎNVEŢI”, PE TOŢI cei care iubesc mediul , PE TOŢI cei care se consideră Prietenii Oraşului Slănic Prahova şi nu acceptă distrugerea Salinei prin poluarea cu noxe auto, dorind să lase generaţiilor viitoare, un obiectiv turistic demn de o ţară europeană.