Începând cu data de 1 iulie 2015, Frédéric Faroche este Directorul General Veolia Energie România
În vârstă de 49 de ani, dintre care peste 20 dedicați Grupului Veolia, Frédéric Faroche are o bogată experiență în țările Europei de Est. Expertiza sa, atat tehnică, cât și managerială acoperă un domeniu extins, de la centrale pe biomasă până la unități de producție pe cărbune și gaz natural.
Veolia Energie România este acționar majoritar al Veolia Energie Prahova, alături de Consiliul Județean Prahova și Consiliul Local Ploiești.
Veolia Energie România este parte a Grupului Veolia, referința mondială a gestiunii optimizate de resurse. Prezent pe 5 continente, cu peste 179.000 de salariați, Grupul concepe și implementează soluții pentru gestiunea apei, a deșeurilor și a energiei, care contribuie la dezvoltarea durabilă a orașelor și industriilor. Prin intermediul celor trei activități complementare, Veolia contribuie la dezvoltarea accesului la resurse, la conservarea resurselor disponibile și la reînnoirea lor.
În 2014, Grupul Veolia a oferit apă potabilă pentru 96 milioane de clienți, servicii de canalizare pentru 60 de milioane de persoane, a produs energie termică în peste 450 de rețele de termoficare și a valorificat peste 31 de milioane de tone de deșeuri. Cifra de afaceri a Veolia Environnement a fost de 24,4 miliarde de euro în 2014.