Bogdan Chitic

Campionii României nu ţin post când vine vorba de baschet şi distracţie. În Duminică Floriilor, de la ora 12:00, CSU Ploieşti vă invită în incinta centrului comercial „Ploieşti Shopping City” la un eveniment cu totul special. „Baschetchef” sau arta de a găti de la peste 2 metri înălţime, sub îndrumarea lui Florin Bălan (lead chef), propune o experienţă gastronomică de neuitat, în care protagoniştii vor fi jucătorii campioanei României, membrii staff-ului, dar şi trei persoane din public, desemnate în urma concursului de pe pagina de facebook a „Ploiesti Shopping City”.
În cadrul evenimentului, jucătorii campionei vor fi împărţiţi în 3 grupe, fiecare urmând să gătească un preparat specific ţării de origine. Grupa sârbilor, grupa românilor şi grupa internaţională vor fi jurizate de public, care va degusta din felurile de mâncare pregătite de „uriaşii” ploieşteni şi va acorda note în funcţie de realizările gastronomice ale competitorilor. Nu vor lipsi, desigur, pozele şi autografele, la finalul evenimentului.
Vrei să deguşti din preparatele realizate cu migală şi pricepere de cei mai buni baschetbalişti din ţară? Îţi doreşti să savurezi o experienţă inedită alături de bucătari profesionişti, într-un decor pus la dispoziţie de „Ploieşti Shopping City”? Atunci vino duminică, 5 aprilie, de la ora 12:00, în centrul comercial mai sus amintit pentru a te convinge că dragostea pentru baschet trece, de cele mai multe ori, şi prin stomac.

Start în Final Four

Astăzi, la Piteşti, debutează Final Four-ul Cupei României. De la ora 17:15, CSU Sibiu, formaţie care a ratat calificarea în play-off-ul Ligii Naţionale, va încerca să-şi salveze sezonul şi să treacă, în prima semifinală a Cupei, de BC Mureş. Două ore şi jumătate mai târziu, în scenă vor intra gazdele de la BCM U Piteşti, în duelul cu BC Timişoara, echipa care în sferturi a eliminat campioana CSU Ploieşti.
Mâine, de la ora 15:30, se va desfăşura finala mică a întrecerii, în vreme ce meciul cu trofeul pe masă va începe la ora 18:00. Festivitatea de premiere este programată în jurul orei 20:00.