Etapa a VI-a din cadrul Campionatului Naţional de fotbal-tenis s-a disputat la finalul săptămânii trecute, la Rm. Vâlcea, fiind o rundă benefică singurei echipe prahovene participante în campionat – CSU Ploieşti. În cele trei probe de concurs, “studenţii” au reuşit să câştige o medalie de aur şi două de argint, rezultate care vor conta enorm în ierarhia finală a campionatului.
Pe treapta cea mai înaltă a podiumului de premiere a urcat Adrian Şeler, la proba de simplu, fiind cel mai bun jucător din ţară la această disciplină. În schimb, cele două medalii de argint au fost aduse delegaţiei prahovene de sportivii care au concurat în probele de dublu şi triplu, ei fiind depăşiţi, în ambele manşe, de componenţii formaţiei Pro Activ Târgovişte. Trofeele de argint au revenit următorilor jucători: Adrian Şeler, Cristian Eparu, Cristian Perianu, fraţii Florea, Mihai şi Gabriel Georgian, Marian Lixandru. “Am reuşit o comportare foarte bună la etapa de la Rm. Vâlcea. Cu puţină atenţie în finala de la dublu şi triplu puteam obţine un rezultat mult mai bun, dar noi suntem mulţumiţi şi aşa”, afirma antrenorul-jucător al echipei CSU Ploieşti – Cristian Perianu (în foto).
În urma etapei desfăşurată în municipiul Rm. Vâlcea, prahovenii şi-au consolidat poziţia secundă în clasament, în continuare fotoliul de lider fiind deţinut de gruparea dâmboviţeană Pro Activ (vezi clasament).
În altă ordine de idei, următoarea competiţie la care vor lua parte sportivii echipei ploieştene va fi Cupa României, întrecere programată a se desfăşura în perioada 11-13 iulie în staţiunea estivală Mamaia, mai exact la baza sportivă “Caraiman”.

Clasament
1. Pro Activ Târgovişte 138
2. CSU Ploieşti 112
3. Nord-Vest Cluj-Napoca 103
4. Chimia Rm. Vâlcea 98
5. Victory Cluj-Napoca 64
6. Cobra Topaz Bucureşti 13