CSM Ploieşti-CSM Focşani 2007, astăzi, ora 12.00, Sala „Olimpia”
Echipa masculină de handbal CSM Ploieşti are mari şanse să-şi extindă seria victoriilor, întâlnind, astăzi, în cadrul etapei a zecea a Diviziei A, seria A, formaţia CSM Focşani 2007. Elevii antrenorilor Dragoş Dobrescu şi Ion Nicolae au câştigat ambele partide disputate de la reluarea competiţiei, după o pauză de trei săptămâni, consolidându-şi locul al patrulea în clasament, cu 18 puncte acumulate.
Ploieştenii au suferit o singură înfrângere pe teren propriu, până acum, pe vremea când evoluau la Strejnicu, în disputa cu Ştiinţa Muncipal Dedeman II Bacău, echipă care, însă, nu contează în calculele pentru promovare.
CSM Focşani 2007 se situează în a doua jumătate a clasamentului, ocupând locul al nouălea, cu 12 puncte, având patru victorii şi înregistrând cinci înfrângeri. Gruparea din judeţul Vrancea a pierdut trei dintre ultimele patru partide disputate, având o serie de două înfrângeri consecutive.
În deplasare, CSM Focşani 2007 nu a reuşit decât o victorie, câştigând pe terenul ultimei clasate, HCM Câmpina.
Despre confruntarea de astăzi, antrenorul principal al ploieştenilor, Dragoş Dobrescu, ne-a declarat: „Nici nu ne gândim să nu câştigăm acest meci. Băieţii au arătat un progres în ultima vreme, ceea ce ne face încrezători, mai ales că avem joi o deplasare dificilă la Alexandria”.
De menţionat că, după plecarea lui Răzvan Leţu, CSM Ploieşti s-a mai despărţit, săptămâna aceasta, şi de portarul Gabriel Borodi.
Meciul va fi arbitrat de Ionuţ Barbu şi Adrian Manafu, din Bucureşti, aflaţi în lotul de Liga Naţională. Ar mai fi de adăugat că, în pauza partidei, va avea loc o tragere la sorţi pentru copiii prezenţi în sală, câştigătorul urmând să primească o minge de handbal.