Primarul municipiului Ploiesti, domnul Iulian Badescu, s-a intalnit ieri cu reprezentantii echipei FC Petrolul Ploiesti – antrenorul Cosmin Contra si jucatorii Mircea Bornescu, Younes Hamza, Geraldo Alvez si Soni Mustivar.
Subiectul principal al intalnirii a fost angajamentul asumat de municipalitatea ploiesteana in baza hotararii de Consiliu Local privind premierea echipei de fotbal in urma rezultatelor exceptionale din sezonul trecut.
Primarul Iulian Badescu i-a asigurat pe reprezentantii jucatorilor si pe antrenorul Cosmin Contra ca angajamentele asumate vor fi respectate in totalitate. Dupa cum se stie, prima transa reprezentant 1,2 milioane de euro a fost platita de municipalitate in urma cu o luna. Restul banilor vor fi virati asa cum s-a stabilit in doua transe: prima pana la finele anului 2013, iar cea de-a doua pana la sfarsitul acestei editii de campionat.
Edilul sef al Ploiestiului are incredere ca atat conducerea SC FC Petrolul Ploiesti, cat si antrenorul si jucatorii vor face tot ce le sta in putere pentru a mentine orasul Ploiesti, prin rezultatele echipei de fotbal, cat mai mult in atentia opiniei publice nationale si internationale.
Tototada, primarul Iulian Badescu a subliniat faptul ca nu are nici un fel de atributii in ceea ce priveste conducerea administrativa si tehnica a SC FC Petrolul Ploiesti .