Joi, 28 martie, între orele 09.00 -13.00, Clubul Sportiv Petrolul Ploiesti prin sectia de radioamatorism, organizaeaza la Casa de Cultură a Studenţilor din cadrul Universitaţii Petrol-Gaze Ploieşti o
prezentare publică a cursului de „Primul ajutor de baza în situaţii de urgenţă”. Evenimentul constă în prezentarea practică a modului de acţiune în situaţii de urgenţă si se desfăşoară în colaborare şi cu sprijinul Asociaţiei Salvatorilor Voluntari pentru Situaţii de Urgenţă (https://www.asvsu.ro), prezentadu-se protocoalele de prim ajutor de baza tip SMURD, acele “minute de aur” pana la sosirea ambulantei.
Alături de organizatori au fost invitaţi sa participe si au confirmat participarea: Liga studentilor din cadrul U.P.G. Ploiesti, Liga Studentilor Basarabeni din cadrul UPG Ploiesti, elevi din cadrul diverselor scoli din mun. Ploiestisi din jud. Prahova, sportivi din majoritatea sectiilor clubului nostru, radioamatori membrii ai “Retelei de radiourgenta Ploiesti” precum si reprezentanti ai mass media.