După două deplasări consecutive, Petrolul revine pe “Ilie Oană” pentru un meci de campionat. Şi nu orice fel de întâlnire, ci chiar una împotriva liderei la zi a Ligii I, Pandurii Tg. Jiu. Confruntarea se va disputa duminică, de la ora 19.00.

Fără victorie de patru etape, “lupii” speră să spargă gheaţa duminică seară, chiar în faţa formaţiei care a cules cele mai multe laude în acest debut de campionat. “Pandurii este o echipă în formă, n-a piedut niciun meci şi este pe primul loc. Joacă un fotbal plăcut, spectaculos şi, cu siguranţă, o să fie un adversar puternic. O echipă care joacă, nu vine să se apere, şi care are, fireşte, un moral bun după rezultatele obţinute până acum”, a declarat Mircea Rednic.
Tehnicianul este încrezător în şansele grupării sale, aşteptând o victorie care să confirme forţa “galben-albaştrilor”. “Ne-am pregătit bine în aceste două săptămâni şi suntem optimişti. Nici n-am avea de ce să nu fim, pentru că jucăm acasă, trebuie să ne impunem jocul şi avem calitatea necesară pentru a face asta. În plus, am înţeles că stadionul o să fie plin, iar atmosfera o să fie şi de această dată extraordinară. Sper să ne ridicăm şi la nivelul suporterilor, pentru că, până acum, n-am făcut-o decât în anumite momente. Ne dorim ca la acest meci să ne achităm datoria faţă de ei”, a mai adăugat Mircea Rednic.

Fără probleme de efectiv

Petroliştii vor aborda confruntarea cu Pandurii cu cel mai bun “11”, neexistând probleme legate de accidentări sau suspendări. “Toţi jucătorii sunt apţi, iar în această seară, după antrenament, îi voi anunţa pe cei 18 care vor fi trecuţi pe foaia oficială. Sper să fiu inspirat, pentru că am de unde să aleg”, a spus Mircea Rednic. Singurul absent rămâne Constantin Grecu, cel care, însă, de astăzi a intrat în programul normal de pregătire. “Grecu începe, de astăzi, antrenamentele cu echipa. Până acum s-a pregătit separat, sub îndrumarea preparatorilor fizici, dar de acum intra în normal şi cât de curând vom conta pe el”, a mai adăugat tehnicianul petroliştilor.

www.fcpetrolul.ro