CSU Asesoft isi va disputa meciurile de pe teren propriu, din EuroChallenge, la Targoviste. Decizia a fost luata de conducatorii formatiei ploiestene, dupa ce Sala Sporturilor din Brazi nu a putut fi omologata la acest nivel, iar lucrarile de modernizare, incepute in vara anului trecut, la Sala Olimpia, nu vor putea fi finalizate in timp util.

„Vom imparti Sala Sporturilor din Targoviste cu CSM Targoviste, prima echipa din Romania care va evolua in Euroliga. Fetele de la CSM vor juca miercurea, iar noi o vom face martea. Tin, pe aceasta cale, sa-i multumesc domnului Boriga, primarul municipiului Targoviste, pentru gazduire, si vreau sa-i asigur pe iubitorii de baschet damboviteni ca nu vor regreta daca vor veni sa ne sustina. CSM Targoviste si CSU Asesoft isi vor respecta blazonul si vor etala un baschet de calitate”, a declarat Ionut Georgescu, presedintele executiv al Asesoftului.

Toate jocurile de acasa, de la ora 20:00

Echipa antrenata de Vladimir Arnautovic si Sorin Hartman va disputa cel putin 3 partide la Targoviste, in editia 2012-2013 a FIBA EuroChallenge. „Cu siguranta, intr-o grupa cu echipe puternice, dar apropiate valoric, putem spera la calificarea in faza a doua a competitiei. Nu vrem sa ne multumim cu o simpla participare in grupe, suntem constienti ca va fi greu, dar suntem cu totii increzatori si, in mod normal, cu 3 victorii putem merge mai departe”, a adaugat Ionut Georgescu.

CSU Asesoft va juca meciurile de la Targoviste – 13 noiembrie, cu Krasnie Samara, 27 noiembrie, cu Aliaga Izmir sau Joensuun Kataja, si 11 decembrie, cu Keravnos Nicosia – cu incepere de la ora 20:00. Ploiestenii vor demara, in acest sens, negocierile cu mai multe televiziuni din tara, pentru difuzarea celor trei partide.

www.csuasesoft.ro

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentLeonard Orban:
Articolul următorSituatia traficului rutier