La finele saptamanii trecute a avut loc ultima etapa a campionatelor organizate de catre Asociatia Judeteana de Fotbal Prahova. Dupa incheierea acestei runde s-au stabilit formatiile care au promovat in primul si in al doilea esalon fotbalistic judetean, dar si gruparile care au luat calea Ligii C Prahova. Astfel, din sezonul urmator, in campionatul de elita judetean vor evolua Gloria Plopu, Bradetul Stefesti si Precizia Breaza, iar pentru ultimul loc promovabil se vor duela (in urma unui baraj) formatiile Vointa Vadu Parului, AS Gazarul Surani si Tricolor Varnita. In schimb, din campionatul secund al fotbalului judetean au retrogradat Prahova Tomsani, CS Sirna, Vointa Varbilau, Luceafarul Drajna, Sori Targsorul Nou si Prahovita Magureni.
Din cel de-al treilea esalon al judetului au promovat urmatoarele formatii: Victoria Pisculesti, Viitorul Crivina, Rapid Salciile, Tineretul Berceni, AS Tufeni Baicoi si Avantul Bertea.

Trei trofee in sapte zile pentru jucatorii de la Vispesti

In acest sezon, jucatorii echipei Vispesti-Blejoi au castigat trei trofee din patru posibile in competitiile organizate pe plan judetean. Dupa ce au luat Cupa Romaniei (competitie organizata de catre AJF Prahova), blejoienii si-au asigurat, recent, campionatul si cupa la minifotbal. Toate aceste trofee au fost izbutite intr-o saptamana, singura nerealizare fiind campionatul pe plan judetean, acolo unde a triumfat Unirea Campina – cea care a reusit, la mijlocul saptamanii trecute, promovarea in Liga a III-a.
Insa, jucatorii echipei din Blejoi nu au intrat in vacanta, deoarece Vispestiul va reprezenta judetul Prahova atat la Campionatul National de minifotbal, cat si la faza finala a Cupei Romaniei, turnee care au loc la inceputul lunii iulie.

Succes prin neprezentare

Echipa de juniori A1 (nascuti dupa 1 ianuarie 1993) a clubului Petrolistul Boldesti a castigat prin neprezentare mansa secunda a meciului cu Utchim Gaesti, din deplasare – joc contand pentru faza interjudeteana. In partida tur, jucatorii antrenati de Adrian Filostache s-au impus cu scorul de 7-0, astfel ca dambovitenii nu au mai dorit sa joace si partida revansa, considerand ca nu mai au nicio sansa de calificare. Se poate spune si faptul ca au facut economie, dupa ce nu au mai organizat meciul retur.
Cu scorul general de 10-0, micutii fotbalisti boldesteni s-au calificat pentru faza zonala, tragerea la sorti fiind programata astazi, la sediul Federatiei Romane de Fotbal. Formatia prahoveana va fi reprezentata de Daniel Richita, care spera ca jucatorii sai sa prinda un culoar favorabil si sa avanseze cat mai mult in cadrul competitiei.
Grupaj realizat de Cristi DAMIAN