Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale a publicat, ieri, pe site-ul propriu (www.mmuncii.ro) proiectul Legii privind asistenta sociala (forma refacuta). Prin urmare, persoanele interesate pot trimite sugestii si propuneri de imbunatatire a acestui act normativ, care reglementeaza cadrul general de organizare, functionare si finantare a sistemului national de asistenta sociala in Romania.

Somerii pot participa astazi, incepand cu ora 9.00, la Bursa Generala a Locurilor de Munca, organizata de catre Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Prahova. Evenimentul se va desfasura simultan in Ploiesti, in Campina si in Valenii de Munte. In Ploiesti, actiunea va avea loc la Clubul Sportiv Municipal – Sala Doroftei din strada Milcov nr.1, in Campina – la Casa de Cultura « Geo Bogza » din strada Grivitei nr. 95, iar in Valenii de Munte se va desfasura la sediul ALOFM, din strada Nicolae Iorga nr. 26.  

Maine, cu incepere de la ora 19.00, la Ploiesti se va desfasura concertul de muzica sacra intitulat „La cruce vom ramane”. Acesta va avea loc in sala Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea „Sion” din strada Mercurului nr.9, iar intrarea este gratuita. Evenimentul doreste sa evoce patimile, crucificarea si invierea Mantuitorului. Ca urmare, in prima parte a concertului, piesele interpretate vor face trimitere la ultimele clipe din viata lui Iisus, iar in cea de-a doua parte muzica va vorbi despre Inviere si biruinta asupra pacatului.