* Chestorul de politie Sorin Oprea indeplineste, incepand de ieri, functia de director al Agentiei Nationale Antidrog. In acelasi timp, competentele de sef al Inspectoratului Judetean de Politie Prahova au fost preluate de catre adjunctul inspectorului sef, comisarul sef de politie Ionel Trandafirescu.

* Astazi, la orele 17:00, are loc la Casa de Cultura din Plopeni inaugurarea Centrului Regional de Resurse Culturale – Sud Muntenia. Manifestarea se desfasoara in cadrul proiectului “Caminul cultural – Actor principal al promovarii patrimoniului cultural local in vederea dezvoltarii comunitare” initiat de Centrul de Asistenta Rurala, in parteneriat cu Ministerul Culturii si Patrimoniului National, Institutul Intercultural Timisoara si Institutul Norvegian pentru Cercetarea Patrimoniului Cultural. Proiectul este finantat de guvernele Islandei, principatului Liechtenstein si Norvegiei prin mecanismul Financiar al Spatiului Economic European.

* Maine, 30 martie, va avea loc premierea castigatorilor tombolei ,,Protejeaza Natura!’’, editia a III –a, care se va desfasura la Winmarkt Grand Center Ploiesti. Premiile constau in echipamente electrice si electronice in valoare de 2500 de lei si vor fi atribuite in baza unei trageri la sorti. La concurs au putut participa persoanele fizice care au completat ,,biletul de tombola’’ primit la predarea unui aparat electric sau electronic uzat nedezmembrat, in perioada iunie 2010 – martie 2011.